Welkom!

Sax, Lambrechts en Schrauwen maken alledrie deel uit van de internationale groep CRH. Zo ontstond ook de 'SLS-groep'. 

CRH is een toonaangevende groep van leveranciers van praktisch alle soorten bouwmaterialen. De onderneming is wereldwijd actief en heeft ongeveer 85.000 medewerkers, verdeeld over circa 3.600 locaties in 32 landen. Met een beurswaarde van ongeveer € 23 miljard (april 2018) is CRH de grootste onderneming in bouwmaterialen in Noord-Amerika en de op één na grootste ter wereld. De groep is marktleider in verschillende sectoren in Europa en heeft strategische posities in de opkomende economieën in Azië en Zuid-Amerika. CRH streeft ernaar om de bebouwde omgeving te verbeteren met superieure materialen en producten voor de bouw en het onderhoud van infrastructuur, woningen en commerciële projecten. Als Fortune 500-onderneming is CRH opgenomen in de FTSE 100-index, de EURO STOXX 50-index, de ISEQ 20 en de Dow Jones Sustainability Index (DJSI) Europa. De American Depository Shares van CRH zijn genoteerd aan de NYSE.

Kijk voor meer informatie over CRH op crh.com

Met de creatie van SLS-Group ontstond in België een nieuwe aankoopgroepering op het vlak van sanitair, verwarming, ventilatie en hernieuwbare energietoepassingen. Deze nieuwe aankoopgroepering heeft een gemeenschappelijke omzet van meer dan 225 miljoen euro en stelt meer dan 550 medewerkers te werk.

Sax, Lambrechts en Schrauwen hebben in België meer dan 20 verkooppunten verspreid over 6 provincies. Daarenboven heeft de groep 3 distributiecentra in 3 verschillende provincies met
een totale opslagruimte van meer dan 50.000 m². 

Kijk gerust eens rond op de websites:

www.sax-sanitair.be

www.lambrechts.eu

www.schrauwen.be

Ook de contactgegevens kan je op de websites terugvinden. Voor de locaties van de verschillende vestigingen kan je hier terecht.

Comments